BlauwKleur Bekennen Blauw
Combineer blauw met paars voor een mystieke en spirituele werking in het interieur & decoratie van de woning. De kleur blauw in de slaapkamer laat de tijd sneller gaan en helpt je bij het inslapen. Donker blauw met zilver accenten heeft een elegante rijke uitstraling op de inrichting. Een marineblauwe kleur in de slaapkamer wordt verzacht door de combinatie met wit, lichtgrijs, camel en licht beige.
Blauw in Huis
Kleur betekenis: Diep koningsblauw en azuur blauw geeft een rijk & superieur gevoel. Blauw is de verfrissende kleur van de zon, zee en water en heeft een schitterend effect als ze verwerkt wordt in de glasmozaiek tegel in de badkamer.
Marine blauw is bijna zwart en warmer dan de licht blauwe tinten. Combineer lichtblauw met donkerblauw straalt vertrouwen en eerlijkheid uit. Echte bankiers conservatieve kleurencombinatie die vaak gebruikt wordt in kantoor interieur designs. Pastel blauw met roze en zacht geel suggereert de ontluikende lente.
Blauw en geel contrast trekt de aandacht en een enkel blauw woonaccessoire in een sterk rood of oranje kleurenschema tempert de kleurenexplosie. Hemelsblauw in combinatie met neutraal creme, licht bruin en beige zijn de milieu vriendelijke kleurencombinaties.
Leg marine blauwe tapijten niet in het directe zonlicht van grote ramen om verkleuring door UV stralen te voorkomen. Blauw in de keuken zet niet aan tot eten in tegenstelling tot oranje. Perfect voor elk dieet!

Reacties

 1. Ik heb blauw altijd mooi gevonden en ondanks dat ik nu een beetje op de grijs ,wit en naturel -toer ben ,blijft er altijd iets blauws aanwezig .
  Een blauwe spuitfles , blauwe plaid en kussentjes , voor mij geeft het net even een beetje een fris accent in het interieur.
  Leuke collage in het blauw en fijn dat je even de betekenis van blauw hier uit de doeken doet ,
  tot de volgende keer
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog